DÁTUM2023 Sep
Vasárnap 24

Jegyzői utasítás a Felcsúti Közös Önkormányzati Hivatal megváltozott munkarendjéről a koronavírus járvány terjedésének megakadályozása érdekében

FaceBook

A koronavírus terjedésének megakadályozására tett kormányzati intézkedésekkel összhangban, a fertőzés megelőzése és terjedési valószínúségének csökkentése érdekében a Felcsúti Közös Önkormányzati Hivatal székhely-településén és a kirendeltségeken a jegyző az eddigieken túl további intézkedéseket foganatosított, melyek 2021. március 6. napjától visszavonásig érvényesek.

A személyes ügyfélfogadás az anyakönyvi események rögzítésének kivételével szünetel. A személyes ügyfélfogadás az anyakönyvi ügyekben előzetes bejelentkezéssel, időpontra érkező ügyfelek ügyei intézésével megengedett. Az anyakönyvi események a Hivatal székhelyén és kirendeltségein a szükséges minimális jelenlévők számára kerülhet megtartásra. Házasságkötés során kizárólag a házasulandó felek és két tanú lehet jelen, a szertartás legszükségesebb időtartamára. Az ügyfelek és az anyakönyvi események érintettjei a hivatali épületekbe kizárólag maszkban léphetnek be és maszkban tartózkodhatnak. A hivatali épületen kívül és a hivatali munkaidőn túl, külső helyszínen történő esküvőkön valő részvételre az anyakönyvvezető nem köteles.

 

További részletek az Jegyzői utasításban találhatók.