DÁTUM2019 May
Szombat 25

Figyelem! Ónoseső!

FaceBook

A meteorológiai szolgálat előrejelzése szerint éjszaka és a holnapi nap folyamán további ónoseső várható. Szerda reggelig 10-15 mm, néhol 15 mm feletti csapadék hullhat ónoseső formájában.

Aki teheti, lehetőség szerint ne induljon útnak se gyalogosan, se járművel. A közlekedésben csúszós, jeges utakra és lezárt útszakaszokra kell készülni. Mielőtt útnak indulnának, tájékozódjanak az aktuális meteorológiai helyzetről és az útviszonyokról. Csak megfelelő műszaki állapotú, a téli időjárási körülményekre megfelelően felkészített gépkocsival szabad elindulni.

Akinek lehetősége van rá tartsa otthon, biztonságban kisgyermekét is a holnapi nap folyamán. A hiányzást az óvoda a rendkívüli időjárásra való tekintettel igazolja. Akinek mindenképpen szükséges óvodába vinni a gyermekét az még az este folyamán keresse meg az óvodavezetőt 22 óráig, hogy az óvodai életet az igényeknek megfelelően tudják szervezni a munkatársak biztonságát szem előtt tartva.

Az iskola is kéri a szülőket, hogy lehetőség szerint tartsák otthon gyermekeiket, amennyiben a reggeli útviszonyok nem teszik lehetővé a biztonságos közlekedést. Az osztályfőnökök mindenkinek tájékoztatást küldtek ki ezzel kapcsolatban.