DÁTUM2023 Jun
Csütörtök 01

Felhívás az október 2-i népszavazásra

FaceBook

Tisztelt Vértesacsai Választópolgárok!

Nyugat-Európa vezető politikusainak elhibázott döntései miatt embertömegek indultak el kontinensünk felé a jobb élet reményében. A letelepedni kívánók többségének gondolkodásmódja, vallási beállítottsága gyökeresen eltér Európa nemzetállamainak „őslakóiétól”.

Az ellenőrizetlen bevándorlás komoly biztonsági kockázatot jelent számunkra. A terrorizmus napi probléma lett Európában, e mellett növekedett a bűnözés is. Nem zárható ki, hogy egy olyan modernkori háború kezdetén vagyunk, melyre eddig még nem volt példa a történelemben.

Gondoljuk végig: míg az átlagos európai (magyar) családoknál jó, ha 2 gyermek születik, addig ez a szám ennek többszöröse a bevándorlóknál. Ilyen tendencia mellett nem lesz csoda az, ha elveszítjük a kultúránkat, az értékeinket, a (Nyugat-Európa által már megcsonkított) HAZÁNKAT.

Az október 2-án sorra kerülő népszavazásnak óriási jelentősége van Magyarország, és benne szűkebb hazánk, Vértesacsa számára is.

Támogassuk Magyarország Kormányának kezdeményezését! Ne engedjük, hogy ellenőrizetlen személyazonosságú bevándorlók ezreit telepítsék hazánkba!

Tisztelt Vértesacsai Választópolgárok!

Ezúton is arra kérem Önöket, hogy 2016.október 2-án vasárnap 6 és 19 óra között áldozzanak negyed órát szabadidejükből arra, hogy megerősítsük a Kormány álláspontját.

SZAVAZZUNK NEMMEL!

Kovács Zoltán polgármester