DÁTUM2020 Mar
Szombat 28

Rövid, fontos - info

FIGYELEM!
 
Átmeneti változás a háziorvosi rendelésben!
 
2020. március hónapban hétfőnként a háziorvosi rendelés 9.00 órakor kezdődik.
 
 
Megértésüket köszönjük!

Rövid, fontos - danger

Tisztelt Vértesacsaiak!

A mai naptól (2020. 03. 19.) a háziorvosi rendelőben működik az e-recept!!!
Ami azt jelenti hogy csak a recept kérésüket kell leadniuk és bármelyik patikában kivàltható TAJ kártyával. Tehát a rendelőbe nem kell visszajönni receptért.

Rendkívüli szünet az óvodában

FaceBook

Vértesacsa Község Önkormányzata Polgármesterének 1/2020. (III.15.) számú utasítása a Vértesacsai Szivárvány Német Nemzetiségi Óvodában rendkívüli szünet elrendeléséről.

Az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet során teendő intézkedésekről szóló 45/2020. (III. 14.) Korm. rendelet 2. §-ában kapott felhatalmazása alapján a rendeletben meghatározott célok megvalósítása érdekében VÉRTESACSA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERE az önkormányzat fenntartásában működő VÉRTESACSAI SZIVÁRVÁNY NÉMET NEMZETISÉGI ÓVODÁBAN RENDKÍVÜLI SZÜNETET RENDEL EL MÁRCIUS 16. NAPJÁTÓL HATÁROZATLAN IDŐTARTAMRA, AZ UTASÍTÁS VISSZAVONÁSÁIG.

Kérem, hogy minden szülő tartsa otthon gyermekét.

Különösen azon – egyedülálló, köztisztviselő, egészségügyi dolgozó, közellátásban, gyógyszeriparban, szociális ellátásban vagy fegyveres testület tagjaként munkát végző – szülők részére, akik nem tudják gyermekeik napközbeni felügyeletét biztosítani, indokolt esetben kiscsoportos ügyeletet biztosítunk a gyermekeik számára.

Kérem, hogy az érintett szülők vegyék fel a kapcsolatot az óvoda vezetőjével.            

A polgármester felkéri az intézményvezetőt, hogy intézkedjen a rendelkezés vonatkozásában a szülők haladéktalan értesítéséről.

 

Vértesacsa, 2020. március 15.

Kovács Zoltán

Vértesacsa Község Önkormányzatának Polgármestere